Hanner

Sheercoons Cristiano Ronaldo

Stamtavle


Cristiano er fra O'Tooles 2017-kuld og hans krop, ben og kranie minder rigtig meget om hans fars. Cristiano har altså modtaget meget af det jeg håbede på, da jeg importerede hans far til mit opdræt, mens hans morfar, Tomba, har videregivet meget af sin smukke yderpels og søde temperament til dette nye skud på Sheercoons-stammen. ;)

Sheercoons Panther

Stamtavle


Panther bliver bare bedre og bedre. Jeg har alt for mange forventninger til hans udvikling at jeg næsten ikke kan tro det, hver gang de går i opfyldelse. Hvis man kan være forelsket i sin kat, tror jeg altså at det er det, jeg er. Jeg er helt forelsket i Panther.

Alberto Tomba Canary Hunter

Her kan man se stamtavlen.


Det er tydeligt at Tomba kommer fra det samme opdræt som Rolex. Tomba er en ekstremt nuttet, venlig, sjov kat, som også er meget stor og hans pels er en drøm!

CH Islandcat O'Toole Bounty

Stamtavle


O'Toole og hans stamtavle er en drøm jeg havde haft i gange år. Denne super søde hankat er blevet velsignet med en fantastisk god, tung, kraftig og adræt krop med meget tykke knogler, i tillæg til de ansigtsgener jeg i så lang tid har drømt om i mit opdræt. Hvor smuk har man lige lov at være?


Tusind, tusind tak for at jeg måtte få lov at modtage ham til Suzanne Bouchard.DK Sheercoons blev registreret i Felis Danica i 2006 og jeg har været medlem af Racekatten og Maine Coon Klubben siden. Copyright © Alle rettigheder forbeholdes - Kontakt kan ske via emailsene her eller her, eller via facebook.


Sheercoons is registered with Felis Danica & I am a member of Racekatten and Maine Coon Klubben Danmark since 2006. Copyright © Please do not copy any part of my texts or photos without my permission.

You may contact me through these emails here or here or via facebook.