Kastrater

IP Sheercoons Burgundy Spring

 Forældre: Sheercoons Got Something & Gittara's Rolex

Man kan se at se hans stamtavle ved at klikke her.


Burgundy er min allerstørste kat i størrelse. Han er en ekstemt stor og maskulin kat. Det var han allerede før han blev kastreret. Han elsker katteudstillinger, for her kan han vise hvor fantastisk han er. Han har en super god pels med megen underpels i, og på det TICA-show vi var til blev han 2.-bedste Maine Coon hos en dommer, som også er opdrætter af racen.

Gittara's Rolex

Forældre: Dior Blue vom Gahlenhof & Justcoon La Paz

Stamtavle


Rolex er bare den største gave i mit opdræt. Jeg fandt hans (og Tombas) far på internettet i 2010 og tog et tog ned til sydtyskland, da jeg fik at vide at han havde killinger med en spændende mor, og der var bare ingen tvivl om at Rolex var lige det, jeg skulle bruge i mit opdræt. Han er simpelthen så fleksibel og venlig og hans udseende minder om katten, jeg oplevede i Iowa (i lighed med Ninjo, i øvrigt). Rolex er kastreret i dag, og i daglig tale her i opdrættet går han under navnet "morfar Rolex" nu.

Mosegaarden Calvin Klein

Parents: Honey Hill Melody & Meserve Osprey

Her kan man se stamtavlen.


Ninjo fik sit kælenavn efter El Nino, for "han tog mig med storm" (det er et udtryk, som man dengang brugte på de danske katte-internetfora), da jeg så ham på det danske Maine Coon-opdræt "Mosegaardens" hjemmeside, da han var en lille killing. Ninjo er vist aldrig blevet rigtigt voksen, og hvis han kan få lov til det, vil han bruge al sin tid på at være meget tæt på mig - helst i kæleafstand hele dagen lang.DK Sheercoons blev registreret i Felis Danica i 2006 og jeg har været medlem af Racekatten og Maine Coon Klubben siden. Copyright © Alle rettigheder forbeholdes - Kontakt kan ske via emailsene her eller her, eller via facebook.


Sheercoons is registered with Felis Danica & I am a member of Racekatten and Maine Coon Klubben Danmark since 2006. Copyright © Please do not copy any part of my texts or photos without my permission.

You may contact me through these emails here or here or via facebook.