Planer/Killinger

 William James og Fredleth Almi søger gode og ansvarlige ejere, som de kan leve trygt hos hele resten af deres liv. Kontakt mig via mail@sheercoons.dk for at høre mere.


En opdrætter som mig bruger meget tid på at finde de bedste avlsdyr, dvs. udvælge de rette katte, importere en kat fra udlandet hvis nødvendigt, følge med i sundhedsforskning og her i gennem vurdere kvaliteterne i hver kat, og nogle gange vælge katte fra. Det er denne proces, der nogle gange kan resultere i katte til salg. Prisen på kattene solgt fra dette opdræt er ikke til forhandling. Alle mine katte er af typisk Maine Coon-temperament, dvs. de er ekstremt nuttede, sjove, søde og venlige.


Alle katte til salg fra dette opdræt er blevet sundhedstjekket hos dyrlægen før de sælges: Killinger/ungkatte 2-3 gange, ungkatte eller voksne katte til salg fra dette opdræt ofte flere gange, før de kan flytte ind i deres nye hjem.


Kort sagt, kan katte solgt fra dette opdræt høre ind under en af disse tre salgskategorier: 


  • Killinger/ungkatte/voksne solgt som kælekat:

Katten er blevet sundhedstjekket, chipmærket, vaccineret mindst 2 gange og kønsneutraliseret (dvs. kastreret/steriliseret) af en autoriseret dyrlæge. De kan nogle gange sagtens tages med på en racekatteudstilling og sagtens få et godt resultat. Jeg vil fortælle min vurdering om kattens potentiale til køberen før salget.


  • Killinger/ungkatte/voksne katte af udstillingskvalitet:

Katten er blevet sundhedstjekket, chipmærket, vaccineret mindst 2 gange og kønsneutraliseret (dvs. kastreret/steriliseret) af en autoriseret dyrlæge og har muligvis også været med på én eller flere racekatteudstillinger, for at vise sine udstillingskvaliteter.


  • Killinger/ungkatte/voksne katte solgt til avl:

Katten er blevet sundhedstjekket, vaccineret mindst 2 gange af min dyrlæge, og de sælges kun til mine opdrætsvenner. Og de er volddyre at anskaffe sig.


Katte til salg fra dette opdræt er blevet ormebehandlet, hvis min dyrlæge har anbefalet det, og med alle killinger eller katte solgt fra dette opdræt medfølger en 4 generations stamtavle udstedt af Felis Danica.


Sådan vokser killingerne op:

 

I de første uger bor mine killinger i mit soveværelse sammen med deres mor. Derefter løber de rundt i hele lejligheden og interagerer med resten af flokken.

 

Fordi jeg mener at det vil være det bedste for dem i resten af

deres liv, er killingerne vænnet til fast mad via varieret råt kød.

Resultatet er katte, som er vænnet til forskellige fodertyper, både

BARF, kvalitetstvådmad og -tørkost allerede i deres barndom. 

 

Killingerne bliver dyrlægeundersøgt og vaccineret to eller tre

gange, chipmærket og registreret i Felis Danica, og udstyret

med kæledyrspas altefter den nye ejers præferencer,

og kønsneutraliseret hvis kælekatte.


Og ofte har killinger som jeg vurderer som potientielle kanditater til en god udstillingskarriere været med på flere udstillinger også. Racekatteudstillingers dommere i kuld-, killinge- og ungdyrs-klassen kan lige så godt forberede sig på at få kind-kys og få smagt fingrene af Sheercoons nysgerrige killinger.


Hvis du overvejer at købe kat fra mit opdræt:Jeg forventer selvfølgelig at beslutningen om at købe en kat 

er velovervejet, og at alle i hjemmet ønsker katten og vil

passe godt på den i hele resten af dens liv.


Ligeledes forventer jeg, at det er velovervejet hvordan

hjemmet er kattesikret, f.eks. med kattesikre vindueshasper/

vinduesgitre og/eller kattesikker løbegård/haveindhegning.

Mine killingers stærke sider er at de er meget sociale og

civiliserede - de har aldrig mærket muld under deres poter.


Hvis dette allerede er på plads så skriv mig gerne en mail og fortæl hvilket hjem du eller I kan tilbyde. Jeg skriver altid tilbage med en modtagelseskvittering, når jeg har modtaget og læst en e-mail eller Facebookside-besked. 

Ninjo og 9-ugers killinger
Sheercoons Such A Joy 12 ugerDK Sheercoons blev registreret i Felis Danica i 2006 og jeg har været medlem af Racekatten og Maine Coon Klubben siden. Copyright © Alle rettigheder forbeholdes - Kontakt kan ske via emailsene her eller her, eller via facebook.


Sheercoons is registered with Felis Danica & I am a member of Racekatten and Maine Coon Klubben Danmark since 2006. Copyright © Please do not copy any part of my texts or photos without my permission.

You may contact me through these emails here or here or via facebook.